Katalogi in ceniki

Pri nas lahko naročite vse izdelke iz spodnjih katalogov, v trgovini se dodajajo tisti, ki se najpogosteje prodajajo in so običajno na zalogi.

S klikom na sliko kataloga kataloge lahko prelistate na spletu ali si jih tudi preneste.
S klikom na besedilo Katalog si katalog prenesete na vašo napravo kot pdf datoteko.
Cenik vsebuje seznam in cene vseh izdelkov posamezne prodajne znamke.

Ponujamo montessori materiale treh proizvajalecv, ki se razlikujejo po kvaliteti in ceni.

Nienhuis (Heutink) – premium kvaliteta montessori materialov

Gradivo Nienhuis Montessori temelji na Montessori izobraževalnih metodah in spodbuja njihovo željo po učenju. Spodbujajo domišljijo, povečujejo vpogled in ustvarjajo željo po kakovosti. Navdihujejo otroke, da iščejo nekaj posebnega. Verjamemo v otrokove prednosti. Na njih je, da odkrijejo svoje posamezne talente.

Economy-Premium kvaliteta
montessori materialov

Montessori materiali podjetja z veliko izkušnjami z izdelavo in uporabo Montessori materialov

Outlet montessori materiali

Naša najbolj prodajana linija montessori materialov, ki ponujajo majboljše razmerje med kvaliteto in ceno. Uporabljajo se tako v družinskem okolju, kot Montessori vrtci in osnovne šole.

Slovenski didaktični pripomočki

Sledi srca – novo v Sloveniji – leseni didaktični pripomočki, izdelani v Sloveniji.

Pod okriljem Heutink ponujamo še naslednje priznane blagovne znamke

EDUCO – priznane didaktične igrače
Dobrodošli v svetu Educa: barvit svet, poln igrivega učenja, novih idej in zahtevnih izobraževalnih iger. V tem svetu je dovolj časa in pozornosti za razvoj vsakega posameznega otroka. Otroci se skozi igro učijo. Otroci skozi igro pridobijo dragocene izkušnje, ki jim omogočajo, da rastejo in se razvijajo. Educo, ki ga je Heutink pridobil leta 2001, ponuja učenje na osnovi igre z aktivnimi izdelki, ki navdihujejo rast in uspeh pri otrocih, starih od 4 do 6 let.

JEGRO – podporno gradivo za osnovne šole – Učenje z aktivacijo.
Jegro materiali vsebujejo vrsto poučnega gradiva za 6-12 letnike. Ta obseg brezhibno dopolnjuje metode učenja matematike, ki se uporabljajo v šolah. Gradivo zahteva aktivno in fizično udeležbo. Otroci se želijo izzivati z aktivnim sodelovanjem in z razmišljanjem usmerjenim na rešitve. Zaradi tega se težki in abstraktni predmeti zdijo bolj resnični in lažje razumljivi. Prav tako pomaga spodbuditi učenje na način, ki je zabaven tako za otroka kot učitelja.

Toys For Life – izobraževalni materiali za uporabo v domačih okoljih

Nova paleto izdelkov je nastala kot odgovor na veliko povpraševanje po izdelkih za izobraževanje v domačih okoljih. Igrače za življenje lahko razdelimo na 3 področja: matematika, jezik in motorični razvoj.

Oblika in barva škatle kažeta, če izdelki pripadajo matematiki (oranžna), jeziku (modra) ali motorni razvoj (zelena). Vsem izdelkom je dodan priročnik in prikazuje, kako igrati igro, daje jasne učne cilje in ponuja dodatne predloge za igro.

Katalog s cenami


ARTS&CRAFT – pripomočki za za ustvarjanje

Otrokova domišljija je brezmejna in jo je treba spodbujati. Široka paleta materialov za umetnost omogoča otrokom vseh starosti in sposobnosti, da so kreativni in uporabijo svojo domišljijo za raziskovanje svojih umetniških potencialov. Ustvarjalnost otrokom pomaga razviti svoje motorične sposobnosti, socialno in čustveno inteligenco, prostorsko usmerjenost, koncentracijo, komunikacijo in veščine reševanja problemov. Izdelki se osredotočajo na spodbujanje otrok po vsem svetu, da napredujejo in ustvarjajo. Visoko kakovostni materiali jih spodbujajo k svobodnemu razvijanju idej in iskanju možnosti. Zato so varnostni standardi za nas izjemnega pomena. Vsi naši izdelki so bili izrecno izbrani z upoštevanjem produktivnosti in varnosti.


GAM – priznano pohištvo Gonzagarredi Montessori

Gonzagarredi načrtuje in izdeluje inovativno in po meri pohištvo za vrtce, šole, knjižnice knjig in medijev ter kulturnih središč od leta 1975. Otroško pohištvo in knjižnica sta varna, narejena iz visoko kakovostnih materialov in v skladu z najstrožjimi evropskimi tehničnimi standardi.

Naročite lahko tudi nekatere druge blagovne znamke, ki se zelo dobro vključujejo v izobraževalne procese ob igri otrok tako v domačih okoljih, vrtcih, šolah.

Safari – vrhunsko izdelane figurice

V zadnjih 35 letih in treh generacijah Safari Ltd. spodbuja radovednost, ohranjanje okolja in domišljijo pri otrocih po vsem svetu. Oblikujejo in izdelujejo izobraževalne igrače za šolske projekte, figurice živali in celo mitske figurice bitij!

V podjetju Safari Ltd® svoje igrače skrbno izdelujejo, saj so ročno izdelane figure narejene z največjo umetniško in natančno integriteto. Vsaka verodostojna, kakovostna figurica, od raziskovanja do natančnih umetnin, preide podroben postopek, preden pride na police.

Goki– vrhunsko izdelane figurice

Gollnest & Kiesel je inovativni evropski proizvajalec lesenih igrač in največje podjetje za igrače v severni Nemčiji.

Gollnest & Kiesel uporablja le les iz trajnostnega evropskega gozdarstva in si prizadeva za čim več recikliranih izdelkov.

lep dizajn, funkcionalen, primeren za otroke netoksične barve na vodni osnovi
100% Made in Germany, ročno izdelano, visokokakovosten les bukve, javorja in oreha iz neposredne bližine netoksične barve na vodni osnovi, odporne proti slini in znoju GS test za skoraj vse igrače, lepila brez tveganja in brez nitro lakov
ročno izdelano iz masivnega javorjevega lesa, zaobljeni robovi in ročno poslikano z netoksičnimi barvami na vodni osnovi