Nakup brez tveganja

V primeru, da ste prejeli blago, ki vam ne odgovarja, ga bomo zamenjali z drugim ali vam povrnili celotno kupnino. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano in v originalni embalaži. Z originalnim računom ga vrnete v roku 15 dni od prevzema blaga oz. obvestila o odstopu od naročila, katero posredujete na e-mail naslov info@montessori-materials.si. Kupnino za vrnjene artikle vam bomo nakazali na vaš transakcijski račun v roku 15 delovnih dni po dospelem blagu. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od nakupa, je neposreden strošek vračila blaga. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Reklamacija
Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno posredoval, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.

Vračilo poškodovanih pošiljk

Za pakete prevzete z osebnim prevzemom na sedežu podjetja ali dostavljene z lastno dostavno službo je potrebno ob prevzemu preveriti morebitno poškodovanost blaga, ustrezno vsebino artikla in ustrezno količino dobavljenih artiklov. Nepopolnih ali poškodovanih materialov se ne prevzame razen, če ni takšno blago predmet dodatnega popusta vnaprej dogovorjen z kupcem in je to tudi ustrezno označeno na računu.

Za pakete poslane po Pošti Slovenije

V primeru, da je paket fizično poškodovan v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To storite tako, da paket prinesete na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ste ga prejeli (brez da bi karkoli dodali ali odstranili) ter izpolnite reklamacijski zapisnik. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacije rešena v najkrajšem možnem času.